! Hepsiciyim Diyorsan Üyesindir !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
! Hepsiciyim Diyorsan Üyesindir !

hepsiciyim diyorsan üyesindir

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

arkiler berbat bir haber! cemre için çok üzüldüm

4 posters
YazarMesaj
Admin
ღ°•.♥.•°ღSüper Cemreci Adminღ°•.
ღ°•.♥.•°ღSüper Cemreci Adminღ°•.
Admin

arkiler berbat bir haber! cemre için çok üzüldüm Empty
MesajKonu: arkiler berbat bir haber! cemre için çok üzüldüm   arkiler berbat bir haber! cemre için çok üzüldüm EmptyCuma Mayıs 02, 2008 4:59 pm

arkadaşlar bir 4yüz(süz)fanı cemre kemerle tanışmış cemreye imza gününde hediye olarak kek getirmiş biliyor musunuz ? kek PORTAKALLI tabi cemre bunu anlamadan yemiş ondan sonra 4yüz(süz) hayranı kaçmış sonra imza gününde 2 saat sonra cemre benek benek olmuş (portakala alarjisi varya ) sonra EREN:
çocuklar kusura bakmayın ama gitmemiz lazım en kısa sürede bulucaz demiş tabi çocuklarda AAAA demişler cemrenin birde alarjisi 1 gün geçmemiş
http://hepsiciyim.eniyiforum.net
gülçincii
Bağlandım Galiba
Bağlandım Galiba
gülçincii

MesajKonu: Geri: arkiler berbat bir haber! cemre için çok üzüldüm   arkiler berbat bir haber! cemre için çok üzüldüm EmptyCuma Mayıs 02, 2008 6:08 pm

Ayy çok üsüldüm.ama o 4 yüz(süz)ler fazla olmuşş amaa
cemre_qolik
Alıştım Ya
Alıştım Ya
cemre_qolik

MesajKonu: Geri: arkiler berbat bir haber! cemre için çok üzüldüm   arkiler berbat bir haber! cemre için çok üzüldüm EmptyCuma Mayıs 02, 2008 9:25 pm

yha onlarr aşkımaa naptıklarını sanıolarr gebertirimm onlarıı
gülçincii
Bağlandım Galiba
Bağlandım Galiba
gülçincii

MesajKonu: Geri: arkiler berbat bir haber! cemre için çok üzüldüm   arkiler berbat bir haber! cemre için çok üzüldüm EmptyC.tesi Mayıs 03, 2008 2:49 pm

yhani o 4yüz(süz)artık içimi yediii Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
cemre_eda
Alıştım Ya
Alıştım Ya
cemre_eda

MesajKonu: Geri: arkiler berbat bir haber! cemre için çok üzüldüm   arkiler berbat bir haber! cemre için çok üzüldüm EmptyC.tesi Haz. 14, 2008 3:18 pm

o 4yüz(süz)leri bi elime geçirirsem var yha benim cemreme nasıl böle bişi yaparlar yha Mad

arkiler berbat bir haber! cemre için çok üzüldüm
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» arkiler....